Bestsellery
Homocyne B-complex 576,6 mg...
Pomoc w utrzymaniu prawidłowego poziomu homocysteiny
- Zawiera najlepiej przyswajalne, bioaktywne formy witamin
- Aktywna postać kwasu foliowego przebadana klinicznie (6S)-5-Methyltetrahydrofolic (5-MTHF)
- Kapsułka jest w 100% roślinna
- Skład odpowiedni dla wegan
- Produkt nie zawiera sztucznych dodatków i wypełniaczy
Renostav 120 kapsułek...
Naturalny kolagen morski 100% z ryb
- Pomaga zmniejszyć uczucie dyskomfortu i sztywności stawów
- Kolagen wpływa na odbudowę naturalnych włókien kolagenowych i regenerację tkanek stawowych
- Wykazuje właściwości przeciwreumatyczne
- Stymuluje metabolizm komórek chrzęstnych i kostnych
- Wspomaga leczenie przy zmianach zwyrodnieniowych stawów i wspiera ich właściwe utrzymanie
- Produkt bez sztucznych dodatków i wypełniaczy
Magnez B6 150 tabletek...
Wysoko przyswajalna organiczna forma cytrynianu magnezu
Produkt polecany na:
- Stres i rozdrażnienie
- Skurcze mięśni
- Wzmożone zmęczenie i znużenie
Berberyna HCL 500mg 60...
Naturalny alkaloid - chlorowodorek berberyny 500 mg
- Reguluje gospodarkę cukrową
- Obniża stężenie cholesterolu
- Usprawnia procesy metaboliczne
- Wpływa korzystnie na redukcję tkanki tłuszczowej
- Produkt wolny od sztucznych dodatków i wypełniaczy
- Szklane opakowanie
Zioła na wzrok
Zioła na wzrok
Dla zdrowia wzroku bardzo ważne są specyficzne substancje, takie jak antocyjany. To związki chemiczne, które likwidują mikroskopijne zakrzepy w obszarze tęczówki oka. Wzmacniają naczynia krwionośne odpowiadające za sprawność oczu. Antocyjany są obecne w kwiatach hibiskusa, owocach czarnej porzeczki, borówki czernicy i aronii. W przypadku stanów zapalnych oka warto pomóc sobie stosując krople do oczu ze świetlikiem.
Istnieje 2 produktów.
Aronia owoc suszony 50g
- Skutecznie wzmacnia odporność organizmu.
- Korzystnie oddziałuje na układ krwionośny, zmniejszając ryzyko zawałów serca i przeciwdziałając miażdżycy.
- Spowalnia procesy związane z pogarszeniem się wzroku.
Papryka słodka mielona 50g
- Jedna z najbardziej wszechstronnych przypraw na świecie.
- Oprócz nadawania potrawom niezwykłego aromatu i smaku, nadaje im również żywego koloru.
- Jest skarbnicą witamin C i A, już jedna łyżka czerwonej papryki zapewnia 100% dziennego zapotrzebowania organizmu na witaminę A.