Bestsellery
Homocyne B-complex 576,6 mg...
Pomoc w utrzymaniu prawidłowego poziomu homocysteiny
- Zawiera najlepiej przyswajalne, bioaktywne formy witamin
- Aktywna postać kwasu foliowego przebadana klinicznie (6S)-5-Methyltetrahydrofolic (5-MTHF)
- Kapsułka jest w 100% roślinna
- Skład odpowiedni dla wegan
- Produkt nie zawiera sztucznych dodatków i wypełniaczy
Renostav 120 kapsułek...
Naturalny kolagen morski 100% z ryb
- Pomaga zmniejszyć uczucie dyskomfortu i sztywności stawów
- Kolagen wpływa na odbudowę naturalnych włókien kolagenowych i regenerację tkanek stawowych
- Wykazuje właściwości przeciwreumatyczne
- Stymuluje metabolizm komórek chrzęstnych i kostnych
- Wspomaga leczenie przy zmianach zwyrodnieniowych stawów i wspiera ich właściwe utrzymanie
- Produkt bez sztucznych dodatków i wypełniaczy
Magnez B6 150 tabletek...
Wysoko przyswajalna organiczna forma cytrynianu magnezu
Produkt polecany na:
- Stres i rozdrażnienie
- Skurcze mięśni
- Wzmożone zmęczenie i znużenie
Berberyna HCL 400mg 60...
Naturalny alkaloid - chlorowodorek berberyny 400 mg. Obniża poziom glukozy (cukrzyca typu II) i cholesterolu we krwi, wspiera procesy odchudzania.
- Reguluje gospodarkę cukrową
- Obniża stężenie cholesterolu
- Obniża poziom lipidów
- Usprawnia procesy metaboliczne
- Wpływa korzystnie na redukcję tkanki tłuszczowej
- Produkt wolny od sztucznych dodatków i wypełniaczy
- Szklane opakowanie
Zioła stosowane w kuchni
Zioła stosowane w kuchni
Zastosowanie ziół w kuchni to najlepszy sposób wkomponowania prozdrowotnych produktów w codzienne potrawy, zarówno w postaci świeżej, jak i suszone. Bazylia i oregano o wyrazistym aromacie to królowe włoskiej kuchni. Tymianek i rozmaryn doskonale towarzyszą daniom mięsnym. Majeranek i kolendra mają uniwersalne zastosowanie w kuchniach całego świata. Możliwości jest tak wiele, że każdy znajdzie swoje ulubione zioła do stosowania w kuchni.
Istnieje 23 produktów.
Bazylia 20g
- Jedna z najpopularniejszych przypraw na świecie.
- Z uwagi na charakterystyczny świeży smak i aromat, dodaje się ją do sałatek, zup i sosów, w szczególności pomidorowych.
- Wspomaga trawienie, pobudza wydzielanie soku żołądkowego i zapobiega skurczom żołądka.
Cynamon cejloński mielony...
Cynamon cejloński to najbardziej ceniony gatunek cynamonu o przyjemnym aromacie i niepowtarzalnym smaku.
Czarnuszka 100g EKO
Czarnuszka – naturalny sposób na ukojenie nerwów
- może być stosowana jako naturalny sposób na odrobaczanie
- posiada właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze oraz przeciwzapalne
- polecana alergikom, używana przy nieżytach krtani, oskrzeli i nosa
Czosnek niedźwiedzi 20g EKO
Czosnek niedźwiedzi – zdrowszy zamiennik czosnku
- posiada niemal wszystkie właściwości czosnku pospolitego
- zabija bakterie odpowiedzialne za procesy chorobotwórcze, nie zaburzając przy tym flory bakteryjnej organizmu
- na jego podstawie można także przygotować aromatyczną oliwę, a także pyszne pesto, które sprawdzi się jako dip do ryżu, makaronu, warzyw, mięsa lub pasta kanapkowa
Guarana mielona 100g
- Przyspiesza proces spalania tkanki tłuszczowej.
- Pobudza ośrodkowy układ nerwowy i rozszerza naczynia krwionośne, dzięki czemu umysł jest zdolny do zwiększonego wysiłku.
- Ze względu na zawartość garbników, guarana zwiększa aktywność przeciwutleniającą, przeciwzapalną oraz przeciwbakteryjną organizmu.
Kozieradka mielona 50g EKO
- To właśnie ona odpowiada za aromat popularnej na całym świecie mieszanki curry.
- Świetnie nadaje się do przygotowywania orientalnych i indyjskich potraw z warzyw, a w szczególności tych strączkowych
- Zdobyła niesamowitą popularność w kosmetyce, dzięki swojemu wyjątkowemu działaniu na włosy.
Kozieradka mielona 70g
- To właśnie ona odpowiada za aromat popularnej na całym świecie mieszanki curry.
- Świetnie nadaje się do przygotowywania orientalnych i indyjskich potraw z warzyw, a w szczególności tych strączkowych
- Zdobyła niesamowitą popularność w kosmetyce, dzięki swojemu wyjątkowemu działaniu na włosy.
Kurkuma mielona 60g
- Bardzo chętnie wykorzystywana w szeroko pojętej kuchni azjatyckiej.
- Głównym i najważniejszym składnikiem kurkumy, odpowiedzialnym za jej charakterystyczną, żywą barwę oraz ostrość jest kurkumina.
- Wykazuje silne działanie przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne oraz antyoksydacyjne.
Liść laurowy 10g
- Jedna z najczęściej stosowanych przypraw w polskiej kuchni regionalnej.
- Element wszelkiego rodzaju aromatycznych zup oraz sosów.
- Wzmaga wydzielanie kwasu żołądkowego, tym samym wspomagając trawienie.
Lubczyk 20g
- Znacie przyprawę “Maggi”? To właśnie lubczykowi zawdzięcza swój niepowtarzalny smak!
- Ma bardzo ciekawy i dość intensywny smak, początkowo słodkawy, następnie odrobinę ostrzejszy, a na końcu przyjemnie gorzkawy.
- W medycynie naturalnej zdobył uznanie jako naturalny afrodyzjak.
Majeranek 20g
- Wzbogaca smak dań ciężkostrawnych takich jak tłuste mięsa, potrawy z warzyw strączkowych czy zawiesiste zupy.
- Świetnie współgra z tymiankiem.
- Na katar nie ma nic lepszego, niż domowa maść majerankowa.
Natka pietruszki 15g
- Dzięki temu, że smak pietruszki jest cierpki i aromatyczny, z delikatnym posmakiem goryczki, to przyprawa ta pasuje do niemal każdego dania.
- Poza nadawaniem potrawom bogatego aromatu, ożywia je swoim bardzo intensywnym zielonym kolorem.
- Jest prawdziwą skarbnicą witamin i minerałów. Łyżka stołowa zielonych listków pokrywa dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C.