Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

więcej informacji zamknij

Kategorie

Filtruj według close
Zioła stosowane w kuchni

Zastosowanie ziół w kuchni to najlepszy sposób wkomponowania prozdrowotnych produktów w codzienne potrawy, zarówno w postaci świeżej, jak i suszone. Bazylia i oregano o wyrazistym aromacie to królowe włoskiej kuchni. Tymianek i rozmaryn doskonale towarzyszą daniom mięsnym. Majeranek i kolendra mają uniwersalne zastosowanie w kuchniach całego świata. Możliwości jest tak wiele, że każdy znajdzie swoje ulubione zioła do stosowania w kuchni.

Istnieje 23 produktów.

Wyświetlanie 1-12 z 23 elementów

Aktywne filtry

Czosnek niedźwiedzi 20g EKO
Cena 5,99 zł

Czosnek niedźwiedzi – zdrowszy zamiennik czosnku

  • posiada niemal wszystkie właściwości czosnku pospolitego
  • zabija bakterie odpowiedzialne za procesy chorobotwórcze, nie zaburzając przy tym flory bakteryjnej organizmu
  • na jego podstawie można także przygotować aromatyczną oliwę, a także pyszne pesto, które sprawdzi się jako dip do ryżu, makaronu, warzyw, mięsa lub pasta kanapkowa

Guarana mielona 100g
Cena 17,99 zł
  • Przyspiesza proces spalania tkanki tłuszczowej.
  • Pobudza ośrodkowy układ nerwowy i rozszerza naczynia krwionośne, dzięki czemu umysł jest zdolny do zwiększonego wysiłku. 
  • Ze względu na zawartość garbników, guarana zwiększa aktywność przeciwutleniającą, przeciwzapalną oraz przeciwbakteryjną organizmu.

Lubczyk 20g
Cena 4,49 zł
  • Znacie przyprawę “Maggi”? To właśnie lubczykowi zawdzięcza swój niepowtarzalny smak!
  • Ma bardzo ciekawy i dość intensywny smak, początkowo słodkawy, następnie odrobinę ostrzejszy, a na końcu przyjemnie gorzkawy.
  • W medycynie naturalnej zdobył uznanie jako naturalny afrodyzjak.

Natka pietruszki 15g
Cena 3,69 zł
  • Dzięki temu, że smak pietruszki jest cierpki i aromatyczny, z delikatnym posmakiem goryczki, to przyprawa ta pasuje do niemal każdego dania.
  • Poza nadawaniem potrawom bogatego aromatu, ożywia je swoim bardzo intensywnym zielonym kolorem.
  • Jest prawdziwą skarbnicą witamin i minerałów. Łyżka stołowa zielonych listków pokrywa dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C.