Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, używamy technologii takich jak pliki cookie do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.

zamknij

Kategorie

Filtruj według close
Zioła stosowane w kuchni

Zioła stosowane w kuchni

Zastosowanie ziół w kuchni to najlepszy sposób wkomponowania prozdrowotnych produktów w codzienne potrawy, zarówno w postaci świeżej, jak i suszone. Bazylia i oregano o wyrazistym aromacie to królowe włoskiej kuchni. Tymianek i rozmaryn doskonale towarzyszą daniom mięsnym. Majeranek i kolendra mają uniwersalne zastosowanie w kuchniach całego świata. Możliwości jest tak wiele, że każdy znajdzie swoje ulubione zioła do stosowania w kuchni.

Aktywne filtry

Czosnek niedźwiedzi 20g EKO
Cena 6,99 zł

Czosnek niedźwiedzi – zdrowszy zamiennik czosnku

- posiada niemal wszystkie właściwości czosnku pospolitego

- zabija bakterie odpowiedzialne za procesy chorobotwórcze, nie zaburzając przy tym flory bakteryjnej organizmu

- na jego podstawie można także przygotować aromatyczną oliwę, a także pyszne pesto, które sprawdzi się jako dip do ryżu, makaronu, warzyw, mięsa lub pasta kanapkowa

Natka pietruszki 15g
Cena 3,69 zł

- Dzięki temu, że smak pietruszki jest cierpki i aromatyczny, z delikatnym posmakiem goryczki, to przyprawa ta pasuje do niemal każdego dania.

- Poza nadawaniem potrawom bogatego aromatu, ożywia je swoim bardzo intensywnym zielonym kolorem.

- Jest prawdziwą skarbnicą witamin i minerałów. Łyżka stołowa zielonych listków pokrywa dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C.